Vila Iancu Nicolae Jolie Ville

Inchiriere vila situata pe Strada Iancu Nicolae, in apropiere de British School si la 5 minute de Centrul Comercial Jolie Ville. Vila este construita pe D+P+1 etaje, are o suprafata construita de 460 mp.
Parterul este alcatuit din 2 parti distincte, prima, zona de zi, in care se regaseste bucataria mobilata si utilata complet, living spatios de 50 mp, dining, grup sanitar, terasa; iar in partea a doua este amplasata o zona de de oaspeti, alcatuita din 2 camere, baie si bucatarie mobilata si utilata. Accesul spre exterior se face separat.

La etaj accesul se face pe o scara interioara spectaculoasa, din inox si sticla, sunt amplasate 4 dormitoare, din care unul este matrimonial cu baie si dressing, un dormitor cu baie proprie, iar celelalte 2 dormitoare au acces la o baie amplasata pe un hol de dimensiuni mari, in care se poate amenaja cu usurinta o zona de relaxare.

Demisolul vilei este alcatuit dintr-o camera tehnica si multe alte camere care se pot folosi ca spatii depozitare, sala fitness sau dressing.

In curte se pot parca usor 4 masini.
Vila se inchiriaza nemobilata.
Chirie: 3600 Euro.

Contact:
Lucian Olariu
0742.078.929
lucian.olariu@profimob.ro
www.profimob.ro

Vila Iancu Nicolae - exterior
Vila de inchiriat Iancu Nicolae Jolie Ville - exterior

Vila Iancu Nicolae - living

Vila Iancu Nicolae - scara interioara

Vila Iancu Nicolae - scara interioara

Vila Iancu Nicolae - bucatarie

Vila Iancu Nicolae - dining

Vila Iancu Nicolae - baie

Vila Iancu Nicolae - curte

Vila Iancu Nicolae - curte

Vezi alta oferta de inchiriere vila Iancu Nicolae.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu